Dagens planer

Idag har jag ganska många saker inplanerade, eller rättare sagt: få saker som kommer ta lång tid. Vid lunch-tid åker jag till pappas stall och rider Inter, det är backintervaller som står på schemat för honom idag och jag hoppas på att han är lite mer harmonisk än igår. 
 
Sedan åker jag vidare till Peppe och gör klart allt där. Han ska ridas en sväng och alla saker ska smörjas och packas inför tävlingarna lördag-söndag. Planen är att rida lite lätt motion med Peppe idag, troligtvis bara i skritt och trav!
 
Resten av dagen måste jag plugga, kommer inte hinna plugga så mycket i helgen när det är tävlingar och jag har en hel del i skolan nästan vecka. 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin