Dagens ridpass

Jag ganska precis kommit hem från stallet och sitter nu och äter lunch. Lite senare ska jag och mamma åka till travet och kolla på v75, jag hade hellre velat vara hemma men jag var tvungen att följa med. 
 
Dagens ridpass med Peppe gick iallafall helt okej. Det gick inte super bra men jag kan inte heller säga att det gick dåligt, utan det var mer känslan som var dålig. Började med att skritta fram ganska länge innan jag började arbeta honom lite lätt i traven. Han var faktiskt rätt fin i traven idag även om han inte riktigt tog något stöd på bettet, men han gick ändå i en ganska bra lång och låg form. 
 
I galoppen däremot var han inte alls lika fin, han kändes seg och trött och gick inte i någon vidare bra form. Så jag lät honom mest galoppera runt fyrkantspåret så han skulle få springa av sig lite. Avslutade sedan med att trava av honom på långa tyglar. Han kändes dock seg och trött hela passet, frågan är varför. 
 
 
Peppe idag, schabraket är från eskadron och det köpte jag för 80 kr tidigare i veckan. Snacka om fynd! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin