Dagens träning

Idag var det som sagt hoppträning för Kerstin och det var första uteträningen sedan Micke-träningen som var för ett par veckor sedan. Alltså ett ganska bra genrep med uteträning inför första utetävlingen i helgen. Underlaget på ridbanan som vi red på var dock ganska djupt då det precis är lagt och Peppe var lite trött från dressyrträningen igår, så han var lite seg och gick inte riktigt fram ordentligt. Men han skötte sig bra och försökte göra sitt bästa, så vad mer kan man begära! 
 
Vi hoppade bana idag och det gick väl helt okej, varken bra eller dåligt egentligen. Fick några bra språng men även ett par dåliga där han kröp nära och hoppade långt ifrån. Vi fick inget riktigt flyt, men annars gick det ändå rätt bra. Jag måste dock tänka på att försöka få fram honom mer i galoppen, det blir lätt så att jag har en för dålig galopp och då fegar han ur. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin