Dålig dag

Den här dagen har varit den sämsta på länge. Hade matte, juridik och samhälls innan kursproven i tyska som gick åt helvete på ren svenska. Läsförståelsen var stört svår verkligen. Men tack Elias för inspirationen när jag skulle skriva haha. Men godkänd tycker jag att jag borde bli, med lite tur...

När jag kom hem så städade jag rummet och sprang en sväng. Men frågan är ju vad jag trodde egentligen? Efter bara någon kilometer på asfalt så fick jag svinont i helvetes benhinnorna. Så nu missar jag antagligen coopern på torsdag. Har ingen kommentar till det, är bara besviken.

Nu ska jag se färdigt på biggest looser och sen sova. Den här dagen kunde inte vara sämre... Positivt inlägg haha, men så är det ibland...

Lite tröst shopping vart det också






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin