Drunknar i skolarbete

Idag började jag 11 vilket verkligen behövdes då jag har varit hur trött som helst hela helgen. Hade iallafall samhälls och engelska innan jag slutade. Inte speciellt jobbigt med tanke på att vi knappt gjorde nått alls på någon av lektionerna...
 
Mamma har gått en promenad med Kryckan idag, så jag ska inte till honom idag. Istället måste jag plugga sh då vi har analysprov imorgon, och företagsekonomi prov på onsdag.
 
Här kommer filmen från lagklassen i fredags, stöcke har lagt upp den på sin kanal men jag ska försöka att lägga upp filmerna från resten av klasserna också. Iallafall tycker jag att båda bommarna kunde ha legat kvar. Men jag är inne i en period just nu när bommarna trillar åt höger och vänster så det är bara att hoppas att det snart är över... En andraplats med laget vart det iallafall!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin