Fredag

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med en filt, ett täcke och alla mina kuddar. Ska ta och sätta på en film och sedan sova hade jag tänkt. Jag har varit ute nästan hela dagen i det ruggiga vädret som umeå har bjudit på idag, så det kändes riktigt skönt att bädda ner sig i sängen! 
 
För övrigt måste jag nog vara sveriges sämsta bloggare. Men jag har varken haft tid, ork eller motivation till att blogga. Dessutom är mitt internet slut på mobilen så jag har inte heller kunnat mobilblogga. Efter måndag är iallafall allt klart i skolan för den här terminen så jag hoppas att motivationen kommer tillbaka då!
 
Iallafall. Jag trotsade regnet och for ut och red både Inter och Peppe idag. Inter var först på tur och för honom var det backintervaller som gällde idag. Jag värmde först upp honom i skogen i skritt och trav innan jag sedan red tre lugna intervaller i backen i trav. Stod i lätt sits i alla intervaller som alltid, och det är verkligen ett mördarpass för benen, haha. 
 
Med Peppe gick det dock inte lika bra. Jag red honom på ridbanan idag och hade tänkt ut en jättebra övning, men han var inte alls på humör idag och var lite dampig som han kan vara ibland. Han kan helt plötsligt från både trav och skritt skutta iväg i en rodeoserie. Eftersom jag inte kände för att flyga all världens väg så höll jag mig mest till att skritta idag och det blev inget med övningen jag hade tänkt ut. Nya tag imorgon. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin