Fredag

Idag har det varit en ganska händelselös dag = inget att blogga om. Hade bara två lektioner i skolan som inte var speciellt ansträngande, dagen gick alltså ganska fort. När jag kom hem från skolan drog jag på mig springskorna och tog mig en liten joggingtur till stallet. 
 
Inter startade som sagt på travet idag men han trivdes nog inte riktigt på underlaget som var. Det var lerigt och han är ju så himla stor, så han blev lite trött i musklerna. Men han kämpade på bra ändå och kom 5a. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Nu ska jag lägga mig i sängen och se något avsnitt av någon serie och sedan dejta kudden. Vi ska åka in till ridhuset och rida med Peppe imorgonbitti så det blir tidig uppstigning! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin