God morgon fredag

God morgon folket! Idag är det äntligen fredag och jag kommer ha fullt upp idag. För är det skolan som gäller från 10.20-15.40. Även fast det är en ganska lång dag ser det ut som den kommer bli ganska chill. Hoppas dock på att få ganska mycket bortgjort på lektionerna och jag ska även försöka göra någon nytta under det långa hålet vi har idag. 
 
Direkt när jag har slutat tar jag bussen till stallet. Peppe ska ridas en sväng idag och sedan ska allt packas inför tävlingarna i helgen. Tyvärr måste vi åka tidigt imorgonbitti då pappa skulle ha bussen idag. Iallafall. Peppe hade jag tänkt trimma en stund på ridbanan idag, inte speciellt hårt eller länge utan endast skritt, trav och kanske någon enstaka galopp. Bara känna igenom honom så allt känns bra! 
 
Ha en bra fredag alla! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin