God morgon fredag

Vaknade upp till ett regnigt Umeå idag, lite mindre kul med tanke på att det är trav ikväll. Men en positiv sak - det är äntligen freddag! Trots att det har varit rätt mycket i skolan den här veckan, så har veckan ändå gått ganska fort. Idag börjar inte skolan för än efter lunch då engelskan var iställd, så nu ska jag passa på att göra bort lite skolarbeten innan jag drar mig mot skolan. 
 
Mamma fixar allt åt Peppe idag då jag inte kommer hinna fara dit något. Det är trav och Inter startar så jag ska vara där och ta hand om honom. Förra gången han startade kom han 2a, så hoppas han går lika bra idag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin