Inte vår dag idag

LB, 8 fel
Idag var det som att ingenting riktigt stämde eller vad man ska säga. På framridningen var han riktigt fin fram tills en liten incident och efter det vart han lite stressad och splittrad. Kunde inte heller hoppa fram riktigt som jag ville och gick in på banan efter för få språng och utan att ha en ordentlig galopp i honom. Rev 2an som var ett plank som kom snabbt ur sväng, det var mycket skuggor men jag tycker ändå att den hade kunnat ligga kvar. Sen hade jag även ner 4a. Fick ett plattsprång och tror de var ett bakbensfel. Hade tur då vi även var i ett räcke ganska ordentligt, men det låg kvar som tur var.
 
8 fel i LB är verkligen inget resultat jag är nöjd med, banan var inte speciellt svår tycker jag men trots det så bara flög bommarna för alla. Vad gäller laget så vann lag 2 och lag 1 (mitt lag) blev 2a trots att vi slutade på 12 fel sammanlagt haha. Stöcke både etta och tvåa efter första omgången känns ju heeeelt okej måste jag säga! Men som sagt, mycket fel idag...
 
Orkar inte hänga upp mig på detta, han går alltid sämst i första klassen. Imorgon hoppar jag LB och LA, förhoppningsvis går det bättre då!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin