Kryckan 13/5

Har just duschat efter en riktigt jobbig träning, herregud vad jag krigade haha. De första 15 minuterna fick jag jobba riktigt ordentligt för att han skulle släppa vänstersidan som satt fast stenhårt. Sen jobbade vi med att öka och minska volten samt mycket galoppfattningar, vilket är precis vad Kryckan behöver göra eftersom det stärker bakbenen mycket. 
 
När vänstersidan väl släppte så blev han jättefin. Formen var rund, han vilade på steget och bara chillade. Ett steg i taget. Träningen gick bra med tanke på att det var ganska länge sedan jag red för Lena och man måste träna ofta för att hitta känslan för hur det ska vara!
 
Blir intressant att se hur mycket träningsverk jag har imorgon. Lär ju inte kunna gå, men det är precis så det ska vara!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin