Kryckan 22/5

Detta skulle ha publicerats igår, men begåvad som jag är så glömde jag det lol.
 
Idag trimmade jag igenom honom lite på hippo. Det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig eftersom han vilade igår! Joggade igång honom i ett friskt tempo i en lång låg form. Sen samlade jag upp honom och jobbade med avbrott och tempoväxlingar. I galoppen fick han först galoppera runt på lite volter samt runt spåret med fokus på rakriktningen. Vi har en bit kvar men riktigt bra var det!
 
Efter en skrittpaus så började jag göra serpentiner. Först i trav och sen i galopp. Istället för byten på bågarna så gjorde jag halt innan jag fattade den andra galoppen och bytte varv. Då fick bakbenen jobba rejält samtidigt som han blir riktigt lydig. Efter att ha gjort det i kanske 15 min (med någon paus) så travade jag av, stretchade och duschade honom. Lena var där och hade träning för en annan person, och då fick Kryckan hennes äpple så han var också nöjd:)
 
Nu ska jag läsa lite i matteboken innan jag ska sova. Nationella imorgon och det kommer inte gå bra.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin