My head's under water but i'm breathing fine

Den här dagen börjar med nationella i svenska, uppsatsdelen. Riktigt lång tid kommer det att ta, så både tyskan och idrotten går bort. Jag skulle ha gjort muntliga delen i tyska idag så jag är bara nöjd för att jag missar det dock haha. Sen har vi bara engelska innan vi slutar eftersom vi inte har någon lärare på företagsekonomin. Sååå vi slutar 13.45 istället för 15.10:)
 
Efter skolan ska jag till stallet och rida min lilla hest. Sen ska jag göra alla de vanliga tävlingsförberedelserna. Kryckan är mer brun än vit just nu så jag lär få ta två omgångar med schampot. Kommer ta en evighet verkar det som!
 
Sen ska jag bara njuta att ta helg en dag tidigare än dom andra, att tävla har sina fördelar helt klart:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin