Resultat dag 1

1m - 0+0 fel
På framridningen och framhoppningen till den här klassen var Peppe inte riktigt framme ordentligt och var nästan på gränsen till seg. Han blev dock bättre när han kom in på banan men jag hade ändå lite dålig galopp hela rundan. Kom lite nära på vissa hinder då han inte ville hoppa av när jag ville, men annars tycker jag rundan var helt okej. 
 
I omhoppningen tog jag det ganska lugnt men försökte ändå korta ned vägarna lite grann. Peppe trodde dock att vi var klara efter kombinationen så där började han sakta ner. 
 
 
 
1.10 - 4 fel
Till den här klassen bytte jag bett till ett vanligt 2-delat och Peppe var faktiskt fin på det. Det blev dock lite samma som rundan innan, jag hade inte tillräkligt bra galopp och han förstod inte att han skulle hoppa av när jag bad honom. Annars var rundan helt okej om vi räknar bort sista hindret där jag fick hjärnsläpp och tänkte trycka av honom lång innan hindret. Vet inte riktigt vad jag höll på med och det var så himla onödigt. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin