Resultat dag 2

1.10 m - 0 fel
Till den här klassen tänkte jag på att ha en bättre galopp samt inte försöka störa honom så innan hinderna. Han vill helst sköta allt själv. Känslan var faktiskt rätt bra idag och vi fick endast två dåliga språng där jag red iväg honom. Istället för att hoppa där jag tryckte av honom tog han ett galoppsprång till, men han höll koll på benen och alla bommar log kvar. Förutom dom två hinderna är jag nöjd över rundan! 
 
Annars var Peppe på ett riktigt bråk humör idag, han hade en liten räv bakom örat. Först hade han inte tänkt gå in till banan utan slängde sig ut ur ridhuset, men en fuktionär var snäll och ledde in honom igen. Sedan efter jag hade hoppat och kommit ut ur ridhuset drog han iväg i en bockserie från skritt. Samma sak sedan när jag travade och skrittade av, haha vad ska man säga... 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin