Rubrik...

Ja som sagt så tävlar jag inte idag eftersom det inte har gått så bra. Känns helt rätt mot Kryckan eftersom det inte blir någon positiv upplevelse för någon av oss när bommarna bara ramlar, även om känslan var bra i alla klasser. Det är svinkallt ute så det hade nog ändå inte varit speciellt kul tror jag. Han ska få en skrittvecka nu med promenader blandat med skritturer. Det är mer än en månad kvar till nästa tävling, så nu ska han få sin minisemester!
 
Annars måste jag plugga sh och företagsekonomi eftersom vi har två prov nästa vecka. Bara att bita ihop då det inte är lång tid alls kvar innan sommarlovet.
 
Bild från gårdagens LA, fotad av Ida Hammernes! Haha man ser ettan i bakgrunden...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin