Sista dagen i London

Igår spenderade vi hela dagen på Oxford street och skördade alla affärer som fanns i princip. Jag visar det jag köpte när jag har kommit hem! Dessutom lyckades jag hitta nästan helt själv från tunnelbanan till hotellet efter en hel vecka, grattis till mig själv...

Idag var vi på en marknad som jag inte minns namnet på. Där köpte jag en sak som jag också visar när jag har kommit hem. Jag höll på att svimma av sömsbrist så när vi kom tillbaka till hotellet så däckade jag på sängen tills det var dags för middag, som vanligt blev det sallad bara för att det är så sjukt gott<3333 den rosa frukten (??) på sista bilden var dock endast vidrig, har typ aldrig ätit nått äckligare..

Imorgon kommer jag hem någon gång efter åtta på kvällen, och det första jag måste göra är att fara och tanka moppen för jag har max 3 milliliter bensin i tanken haha...










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin