Sjuk

Hahaha idag kunde jag inte prata när jag vaknade. Kände redan igår vid lunch att jag hade ont i halsen, så egentligen är jag inte ens förvånad. Det är dock inte så mycket att göra åt tyvärr...
 
Dagen ser ganska tråkig ut än så länge. Måste städa rummet samt skriva klart en inlämning som ska in imorgon. Vid två intar jag och min krigarhäst hippo, kanske tar en premiärtur på nya underlaget på utebanan. Tar antingen pelhamet eller hacket, just nu lutar det mot pelhamet eftersom jag måste kunna rida igenom honom. Eller så blir det tränsbettet eftersom det ligger mer stilla nu med dom nya plattorna som vi köpte i vännäs!
 
Nu ligger jag och kollar resultat från storhästtävlingarna i Piteå, blir stört tävlingssugen haha. Får stå ut i 6 dagar till:)
 
Foto- Alice Olander
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin