Sjukt fin häst idag

Idag åkte vi som sagt till stöcke och jag red markarbete på Kryckan och mamma hjälpte mig. Perfekt att mamma fungerar även som ridlärare haha! Jag tog pelhamet vilket var ett misstag då jag hatar det bettet numera, Kryckan går inte ärligt fram på det och han tar halvhalterna för mycket. Red över båda travbommar och galoppbommar och gjorde mycket avbrott och tempoväxlingar mellan. Det gick faktiskt riktigt bra och han var galet fin! Känns riktigt bra inför imorgon, även om jag självklart tävlar på tränsbettet!
 
Nu ska jag kolla på lite filmer från tidigare tävlingar och försöka hitta känslan, bäst att ni håller tummarna för oss imorgon nu!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin