Söndag

Idag är det precis som de senaste dagarna tråkigt väder och regn här i Umeå - så himla tråkigt. Vart tog våren vägen? Är iallafall glad över att jag inte tävlar i helgen, håller alla tummar och tår på att vädret blir bättre till nästa helg då det är tävlingar i Piteå. 
 
Vad som står på schemat idag är stallet x2 och massor av pluggning. Vid lunch-tid åker jag till Inter och rider honom lite lugnt, eftersom han startade i fredags blir det nog bara en skrittur i skogen. Senare i eftermiddag åker jag till Peppe och rider honom, planen är att rida ut med Carro idag vilket nog blir jättebra! 
 
Nu ska jag sätta igång med att plugga, det är rätt mycket i skolan de kommande veckorna så det gäller att ligga i. Men för att se det positiva - mindre än en månad kvar till sommarlovet!! 
 
 



Kommentarer
Postat av: Silke

Regn och mulet är det här med. :(
Har faktiskt en pågående bloggtävling på min blogg där Du kan vinna en länkning till Din blogg!!
Du kanske vill vara med? Kika in!

2014-05-11 @ 10:21:15
URL: http://silkez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin