Tävlingar maj månad

Skellefteå RK 3-4 maj
1 m, 1.10 m, 1.10 m 
 
Piteå RK 17-18 maj
1.05 m, 1.10 m, 1.15 m 
 
Det här är tävlingarna som vi har inplanerade i maj månad, som ni kanske har förstått har vi inte allt för mycket tävlingar här uppe i norrland. Det är dock en till tävling i Skellefteå sista helgen i maj, men tyvärr kan jag inte åka på den då mamma är utomlands. Lite små tråkigt men det kommer fler tävlingar! 
 
Vi fortsätter tävla låga klasser ett tag framöver, Peppe är inte riktigt redo för att hoppa högre klasser än då han fortfarande saknar styrka. Jag har dock inte heller något behov av att stressa upp i klasserna och han är dessutom bara 7 år, han har många år kvar på tävlingsbanorna! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin