Torsdag

Nu har jag ganska precis kommit in från en joggingrunda. Jag har både varit sjuk och haft mycket att göra i skolan så det var nästan 2 veckor sedan jag var ute och sprang sist. Det gick lite trögt men ändå bättre än vad jag trodde det skulle göra. Tog det dock mest bara lugnt! 
 
Idag hade jag som sagt matte nationella som alla andra 2:or i landet. Tror ändå att det gick ganska bra, även fast att jag inte svarade på alla uppgifter. Min hjärna är inte tillräckligt smart för a-uppgifterna, haha. Men godkänt borde jag få iallafall! 
 
Efteråt åkte jag till stallet och gick en promenad med Peppe. Vi gick en sväng på ca 30-40 minuter, inte så jättelänge men helt klart bättre än inget. Han är ju dock så himla jobbig att gå med vissa bitar, men det blir iallafall bättre och bättre! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin