Torsdag

Klockan är strax över nio och jag ska alldeles strax dra mig mot sängen. Jag är så himla trött så det ska bli riktigt skönt att för en gång skull lägga sig lite tidigare och få sova ut ordentligt! 
 
Idag har jag gjort förvånansvärt mycket saker för att vara mig, jag brukar annars inte hinna göra så mycket på dagarna då jag går så länge i skolan. Efter lunch åkte jag till stallet och red Inter, han skulle bara gå lugnt idag så vi skrittade och travade runt lillslingan och avslutade med att skritta 2 varv i sanden. Peppe fick vila idag så jag fixade bara iordning allt åt honom. 
 
Efter att jag hade varit hos Peppe övningskörde jag för första gången, och det gick ändå ganska bra minus några motorstopp, haha. Alla lever iallafall och bilen gick inte sönder! ;-) Nu under kvällen har jag också varit ute och sprungit en sväng, dock så går det sämre och sämre för varje gång jag springer. Men det är bara kämpa på, någon gång vänder det! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin