Torsdag och ledig

Så himla härlig känsla att vakna upp och veta att man är ledig, och att det dessutom äntligen efter några dagar med dåligt väder är sol ute! Så nu under förmiddagen har jag legat ute och solat en stund i hopp om att bli lite brun till skolavslutningen. Det är ju dock så himla tråkigt att ligga ute och sola när man inte är utomlands, så jag ska ta och äta lunch nu och sedan åka till stallet!
 
Idag ska Inter först ridas lite lugnt, för honom blir det antingen ett lätt dressyrpass eller en tur i skogen. Time will tell. Sedan åker jag vidare till Peppe och fixar allt åt honom. Just nu ser det ut som han får en vilodag idag, iallafall från ridningen. Kan hända att det blir en promenad istället! 
 
Ha en bra torsdag alla, så hörs vi senare! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin