Torsdag

Idag har jag ridit både Peppe och Inter, och båda två fick sig ett varsitt pass på ridbanan. Peppe var först på tur idag och jag försökte rida lite som på träningen i tisdags - få in bakbenen under honom samt att han inte skulle skuta ut bogen. Jobbade även lite med övergångar och travbommar. Förutom att han inte riktigt tog stöd på bettet gick det ändå ganska bra. Han skötte sig iallafall bara bra dummade sig inte en enda gång! 
 
Inter däremot jobbade jag bara med i skritt. Han var så himla pigg och stark idag och slappnade inte av, då kändes det bara dumt att trava. Gjorde allt jag kunde för att försöka få honom lugn och avslappnad men utan vidare resultat. Vet inte om det var för att det var två andra på ridbanan som han var extra pigg eller om han bara hade en "dålig" dag. Avslutade sedan med att skritta en stund i skogen - mysigt! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin