Torsdagen lider mot sitt slut

Jag har precis kommit in efter att ha gått en promenad med mamma, riktigt skönt men kallt! Det är iallafall himla skönt att det börjar bli ljust på kvällarna här uppe i norrland nu, klockan är 10 och det är fortfarande ljust! 
 
Idag har det varit en ganska lugn dag, skolan gick rätt fort även om jag mådde ganska illa på sista lektionen. Kämpade mig hem och tog alvedon innan jag åkte vidare till stallet. Peppe har tagit det lugn sedan tävlingen förra helgen men idag var det dags för honom att bli riden. Dock var det inte direkt den bästa dagen att rida på efter att han har vilat i 3 dagar. Det blåste jättemycket och dom kapade ved ganska nära ridbanan = spänd häst. Men förutom att han var spänd gick det helt okej, jag litar dock inte riktigt på honom och har svårt att slappna av när han blir spänd. Men det bli väl bättre. Red iallafall bara ganska lugn idag endast i skritt och trav! 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och se ett avsnitt av The originals innan jag somnar. Imorgon börjar jag skolan lite senare så det vankas sovmorgon! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin