Tro det eller ej...

...men idag har jag faktiskt en anledning till att jag inte har bloggat. Först stressar jag till skolan, hade förberedande hörförståelse på tyska som gick åt helvete, gjorde mitt bästa juridikprov på hela ettan, stressade hem, stressade till stallet, red Kryckan, stressade hem, åkte hem till Alicia, åt på stan med bajsmarre, åkte tillbaka till Alicia och där har jag spenderat hela kvällen. Det blev även lite bilåkning i Hampus fina lilla bil:)

Kryckan skötte sig faktiskt helt okej idag för att vara på hackamore. Vet inte om jag sa det, men han fick tillbaka sitt helvetes sår i mungipan under vännäs-tävlingarna. Så nu blir det hack igen. I traven var han ganska seg men hade ovanligt bra stöd i handen. Han har en tendens att vika in näsan på hacket. Sen tog jag kanske 20 meter galopp innan jag insåg att det inte var någon bra ide så jag skyndade mig att sakta av haha. Men jag är helt okej nöjd med honom som sagt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin