Var är solen?

Japp, idag vaknade jag upp till ännu en mulen dag. Det är 28e maj och det är 8 grader ute, det är nästan så man inte ens vill lämna huset.. Hade mer än gärna legat i sängen och myst en varm filmt och kollat på serier hela dagen men det går ju inte tyvärr. Dagens motto: Le och låtsas att solen skiner, haha. 
 
Idag väntas en ganska lugn dag i skolan, jag har endast 2 lektioner men slutar ändå 15.40. Efter skolan åker jag direkt vidare till stallet och rider Peppe. Som det ser ut just nu blir det ett lättare dressyrpass för honom idag. Funderar på att ställa ut lite koner och träna hörnpasseringar samt lite skänkelvikningar, öppna, sluta osv. Lite såndana här nyttiga saker för Peppe! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin