9:e november

Idag blir det nog inte så mycket bloggning från min sida, jag och mamma ska ner till Övik med Peppe under dagen och kommer inte hem för än ikväll. Det kommer upp en veterinär från södra sverige som är riktigt bra, så nu ska vi kolla upp honom ordentligt. Han är tydligen bra på i princip allt, ryggar, muskler osv och brukar tydligen hitta fel som ingen annan hittar, så det ska bli intressant att höra vad han säger om Peppe! 
 
Dessvärre har jag inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg, och bloggappen brukar ju sällan sammarbeta. Så jag bloggar ikväll när vi har kommit hem igen. Ha en bra dag alla! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin