Äckel-väder

Usch och fy vilket äckel väder det har varit här i Umeå idag, som ni kanske vet är regn och snö bland det värsta jag vet och idag har det varit snöblandat regn. Ni förstår inte vilken mardröm. Det har snöat hela dagen och nu är det alldeles vitt på backen, jag känner mig verkligen inte redo för vintern ännu.. 
 
På grund av det dåliga vädret red jag aldrig Wasa idag som jag hade tänkt från början. Det klibbade mycket och eftersom jag mest hade tänkt skritta var det lika bra att låta bli att rida. Om det är bättre väder imorgon ska jag dock rida. Hoppas på det bästa! Istället tog jag bara hand om Peppe och pysslade om honom. 
 
På vägen hem från stallet stannade jag och köpte lite godis. Håller på att bli sjuk, det är dåligt väder och jag har mycket i skolan, det tyckte jag var tillräckligt många anledningar till att tröstäta lite godis, haha! 
 
Bilderna säger allt. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin