Då var helgen slut

Varför går helgerna alltid så fort? Den här helgen har verkligen rusat förbi, och det känns nästan som igår det var fredag. I helgen har jag inte gjort så mycket förutom utgången i fredags, både igår och idag har jag bara varit i stallet och pluggat filosofi. Flummigare ämne får man leta efter. 
 
Igår skrittade och joggade jag Wasa en sväng i skogen och idag red jag bakom pappa när han körde en häst. Han har skött sig bra båda dagarna och nu rider jag nog honom inte för än på onsdag eller nästa helg. Peppe har som jag nämde igår, fått gå i skrittmaskinen ca 1 timme både idag och igår. Kan nog snart börja rida honom igen! 
 
Nu ska jag återgå till filosofi-pluggandet, bloggar mer imorgon! 
 
Två halvdåliga bilder från i fredags. 
  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin