Dagens planer

Den här dagen kommer troligtvis bara bestå av stallet och att plugga. Klockan är efter 11 och jag har inte gjort något vettigt alls än. Hade tänkt plugga nu under förmiddagen men jag orkade inte, måste verkligen ta och skärpa mig nu för det här gå inte.
 
Iallafall. Jag ska snart ta tag i livet och bege mig mot stallet om en stund. Wasa gick som sagt intervaller igår så idag har jag bara tänkt skritta/jogga en sväng i skogen. Blir nog bra! Med Peppe vet jag inte riktigt vad jag hittar på idag, om det fortfarande är fruset i marken får han nog gå i skrittmaskinen en stund, annars får han stå. 
 
Annars händer det nog inte så mycket mer idag. Ni får ha en bra söndag så hörs vi! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin