Dåligt pass igår

Igår gick det inte bra att rida. Han var fin under uppvärmningen både i traven och galoppen. Lugn (eller lugn och lugn, men avslappnad) och lösgjord i vänstersidan. Helt ärligt är den typ helt lösgjord nu, äntligen efter över ett år vet jag hur jag ska göra! Det stod nån sorts serie frambyggd med två studs och sen en linje till en kryssoxer. Serien var jättelång även om det hade gått ponnysar på den på ridskolan nån halvtimme innan, men Kryckan fick ta i ordentligt för att räcka ut, och fick för mycket fart som var svår att bromsa upp utan att det blev hackigt. Visst han hoppade fina språng, men han gick igång mer än jag hade velat. Han bet fast i högersidan och kunde inte galoppera på rakt spår utan att byta bak i vartannat språng typ. Han hade dessutom jättelång päls och blev trött och svettig fort. Nya tag på träningen på fredag!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin