Detta gjorde min dag

Jag antar att de flesta redan har sett den här annonsen men det var så otroligt rolig så jag måste nästan lägga upp den ändå. Kan lova er att den gjorde min dag, haha. 
 
 Behöver du en partner in crime?

"Den här pajsaren är snäll att sko! Han hoppar vattengrav, men det kan ta dej två timmar ifall han inte känner för det. Han är trafiksäker så länge det inte kommer en lastbil. Han är snäll att klippa om man ger honom tredubbel dos av lugnande (jag tror att han vill ha dreadlocks...).

Han har samma charmiga kroppsform som min farfar. Han är i sinne en stor och stark krigare, men den mest svidande av alla fiender är lätt omanlig. Han är knottallergiker. Han har under krigets långa år lyckats bryta svansen i en häftig strid mot en vägg. Den funkar finfint att vifta med nu, men den är skev. Han har även, i en annan strid i grushagen, brutit knät och opererats för det. Nu funkar även det att springa snabbt med, så han har alltså fortfarande fyra ben och ingen protes.

På plussidan är han placerad i 1,30 och när han hoppar så killar det i magen. Alla rädda kärringar kan rida, samt blindstyren eftersom han likt en åsna saknar flyktinstinkt. Han gnäggar som en storrökare med whiskeyröst. Han är lojal som en hund, och pussas gärna.


Hör av er på .., om ni vill provrida, eftersom han enligt min landslagsveterinär ska bli tävlingshäst igen. INGA !"#¤%%# mail."




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin