Ett sent hej

Imorse gick min skoldator sönder så jag kunde aldrig slänga in något morgoninlägg. Det är hårddisken som har gått sönder igen, andra gången på två månader.. Som tur var hade jag sparat alla viktiga saker på dropbox #flyt.
 
Den här veckan är det utvecklingssamtal i skolan, så vi slutar halv 2 alla dagar förutom fredag då det är full dag igen. Så nu är jag hemma och ska alldeles strax åka vidare till stallet. Är i princip bara hemma och vänder. Planen idag är att rida Wasa en sväng, vet dock inte hur eller var än men ridas ska han iallafall. Peppe får nog vila, all snö som var har försvunnit och det är nog ganska lerigt i skrittmaskinen. 
 
Fick en fråga förut som löd "vad är det för skada han har?", och jag tänker inte svara på det då jag bara tycker att det angår oss. Men jag kan säga så mycket som att det inte är jätte allvarligt. Då vet ni iallafall! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin