Fin häst idag igen

Idag visste jag inte riktigt hur jag skulle rida. Banan var på gränsen till för hård, men jag kom fram till att jag iallafall kunde trimma en stund i skritt och trav. Han var så otroligt fin direkt jag tog tyglarna! Travade i kanske 10 min, mer behövdes för han var exakt där jag ville ha honom. Checkade att gasen och bromsen satt där dom skulle samt böjde sidorna lite innan jag skrittade ut istället, det fanns som inget att diskutera. Han slapp helt enkelt! Så himla kul att allt arbete ger resultat, hoppas det håler i sig:)
 
Imorgon kommer jag inte blogga nå mycket alls. Måste fara till stallet tidigt och packa alla saker inför stallbytet ikväll, sen ska det bytas däck på transporten, sen ska jag träna för Micke och sen tar stallbytet hela kvällen antagligen. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin