Fler filmer

Här är en dressyrfilm från början av månaden. Eller dressyr kan man kanske inte kalla det när jag rider med hoppsadel och pelham haha, men hopphästdressyr. Har aldrig lagt upp någon film på honom när jag inte hoppar, så någon gång måste vara den första. No hate hehe...
 
 
Här är LCn från Timrå, dubbelnolla och tredjeplats. Filmen blev rätt kass då kameran inte gillade övergången från kyla ute till värme inne. Men det går att se iallafall. Har inte så mycket att säga..
 
 
Här är LBn från Timrå då jag utgick. Kommer förmodligen ta bort den här filmen sen då jag inte tycker det är någon idé att den ligger ute egentligen. Han var okoncentrerad och jag red sämst, finns inget att säga alls.
 
 
Jag börjar blogga igen imorgon eller nått, orkar inte nu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin