Förlåt Kryckan

Ja de allra flesta har nog sett på equipe. Kan säga att det finns inga utsäkter för hur jag red idag i finalen. Grät när jag kom ur från banan för att jag hade satt Kryckan i skiten så mycket som jag gjorde, jag var så arg på mig själv att jag inte kan beskriva det ens. En 10-åring hade gjort det bättre.

A-final MHPC, LB, 12 fel 
Han var en klocka på framridningen precis som igår. Går in på banan och travar runt. Hoppar fint på första, kommer galet nära tvåan men klarar den eftersom Kryckan är en ängel. På linjen mot trean böev han jättelång och precis i anridningen så panik drar jag i tyglarna så att han måste hoppa rakt upp i luften och river. På fyran red jag först iväg honom och hoppade sen före med överlever så vi brakade igenom översta bommen. Sen gick väl linjen 5-6ab okej även om jag red på ett språng mer än jag hade tänkt så att han böev kort och studsig. Sen lyckades jag ha korsgalopp hela vägen till 7an som var banans största hinder men han hoppade bra ändå. Mot åttan tryckte jag av sista språnget så han hade ju inte en chans att klara räcker. 
Avslutade genom att komma jättejättenära 9a och tappade balansen rejält men klarade b ändå. Hjälmen for ner över ögonen så jag hoppade 10 utan att se nått alls, ett gigantiskt språng blev det.

Som ni hör så är det inga skitpet det handlar om, nu snackar vi nästan kraschar. Jag vill inte att någon tror att detta var Kryckans fel över huvud taget, vill verlkligen klargöra att jag aldrig har ridit såhär dåligt någonsin. Men det är inte så lätt när Sveriges före detta landslagstränare och Louise Haga sitter och ska berömma allt du gör och hur fint du rider. Jag hade behövt göra världens största halvhalt, men vågade inte då det hade dragit ner mina poäng jättemycket. Lätt att vara efterklok.

Men ni får se filmen när jag kommer hem, då ska jag även skriva ett ordentligt åsiktsinlägg om vad jag tycker om bedömningssporter och att jag tycker att jag fick rätt orättvisa poäng igår. Godnatt.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin