Fredag i all ära

Igår var jag så himla trött när jag hade pluggat klart, där av ingen bloggning. Men jag slutade som sagt skolan tidigt igår och var i stallet lite efter lunch. Där red jag Wasa en stund på ridbanan i skritt, bara så han ska få vänja sig. Han var dock otroligt pigg. Sedan gjorde jag även iordning Peppe och hjälpte pappa lite grann innan jag åkte hem och pluggade hela kvällen. 
 
Idag har jag bara två lektioner i skolan och slutar 11, älskar när lärarna är på kurs! Tänk er vilken skön känsla att sluta 11 istället för 15.20 - underbart! 
 
Efter skolan åker jag vidare till stallet, otroligt skönt att kunna ta bilen nu är det är halt, kallt och jävligt. Får se om jag ska rida Wasa idag eller inte. Inget är bestämt iallafall. Peppe hade jag tänkt ska få gå i skrittmaskinen om han har fått på sig skor med brodd! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin