Galet trött

Tror jag svimmar av trötthet snart. Vi kom fram till Hamre vid sex kanske, då gjorde vi iordning boxen och Kryckan och sen tog det ett tag för mig, mamma och pappa att hitta till framhoppningsridhuset där jag red en stund. Tyckte han kändes seg och trött, men det är inte så konstigt med tanke på att han rest i 10 timmar. Körde alla gångarter men red kanske aktivt i 10-15 minuter. Sparar resten till morgondagen. 

Inorgon hoppar jag först en warm up klass som går i LC bed. A (clear round). Därefter är som går i LB och stilbedömning. De hälften går till A-final och resten hoppar B-final. Är bara här för att ha roligt och få nya intryck. Som mamma brukar säga "går det bra så är det jätteroligt, går det dåligt så gör det absolut ingenting". Men klart att de 65 milen hem skulle kännas lättare om det blev A-final! Nu måste jag sova, ska upp sex imorgon och fodra Kryckis och Dottis som laddar upp inför SM i helgen:)

Haha mammas mobilkamera :')





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin