Här var det dött

Har inte bloggat något alls under helgen och det finns faktiskt inte någon särskild anledning till det. Jag har helt enkelt inte orkat blogga. För den delen har jag inte haft något vettigt att skriva heller. Men för att sammanfatta min helg behövs bara tre ord - stallet, plugg och tv-seier. Tragiskt nog är det, det enda jag har gjort, haha. 
 
Både igår och idag har jag ridit Wasa. Igår fick han gå 2 intervaller på rakbanan, red bakom pappa och det gick bra. Dock riktigt jobbigt att rida lätt hela tiden, haha. Idag red jag en stund på ridbanan, men Wasa har nog ingen framtid som dressyrhäst. Men det är bara nöta lite så kanske det kan bli bättre. 
 
Peppe har gått i skrittmaskinen en tmme hela helgen och nu ska han få gå där iallafall minst 4-5 dagar i veckan. För han börjar bli riktigt dryg och igår stegrade han flera gånger när jag ledde honom till och från skrittmaskinen.. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin