Hej jag lever

Nu är jag troligtvis tillbaka som vanligt med uppdateringen. Hade migg äckliga prov igår och det gick bättre än jag trodde faktiskt. Direkt efter det stressade jag ner på stan och hämtade biobiljetter med några kompisar från högstadiet. Sen åkte jag och pappa till stallet för jag skulle ha hoppträning på stall Peka, trodde jag. Gick ut för att lasta 30 min innan träningen började som vanligt, men vad händer? Kryckan vägrar gå på transporten!!! Det var bara jag och pappa där och Kryckan ville verkligen inte. Han slängde sig och drog iväg. Mitt i allt så mosade han min fot som gör redigt ont nu. Pappa ringer till mamma som kommer ut och lyckas få in honom i transporten till slut. 10 minuter efter att träningen börjat och 45 minuter senare än planerat. Red lite efter att de andra slutat träna och han var väl fin, lite spänd eftersom han var på ett nytt ställe. Jag kunde dessutom inte använda vänsterskänkeln för det gjorde så sjukt ont. När vi skulle hem gick han på som vanligt, tror det var lite läskiga skuggor när vi skulle iväg. Hästar ser ju världen på ett helt annat sätt än vi gör, så man måste tänka efter så att man inte blir arg på dom i fel situation!
 
Idag gick jag i skolan till halv tre, fick sluta en timme tidigare från juridiken. For till Konrad och var där i några timmar. Sen åkte jag till Kryckan och skrittade ut på täcket med hack, kortade inte tyglarna alls utan lät honom bara sträcka på benen i 30 minuter. Imorgon tror jag vi ska in och hoppa lite eftersom det inte blev någon hoppning igår som vi hade tänkt:)
 
Min stjärna
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin