Jag älskar min fina underbara ponny

LC, 0 fel
Red inte fram så länge, travade mest, tog lite galopp och hoppade några språng innan jag gick in på banan. Hade ju pelham vilket var helt rätt beslut då han verkligen hoppar bättre och jag kommer till ridning på ett helt annat sätt. Det blev iallafall en stabil och felfri runda, kanske fastnade lite i handen mot sista hindret men annars var han jättefin!

LB, 0 fel, 52 stilpoäng 
Han var jättefin på framhoppningen, klassen tog en evighet så man fick typ dubbelt så mycket tid på framhoppningen som man egentligen behöver. Gick in på banan med grym känsla och han hoppade riktigt bra. Sen att det går lite fort vissa delar, han överhoppar sig lite på både längden och höjden är saker som inte jag bryr mig om så mycket. Inte snyggaste rundan jag gjort, men den var felfri och stilpoänen räckte faktiskt till A-finalen imorgon dit hälften av starterna gick, trots att de inte var nått att hänga i julgranen. Men jag visste redan innan jag åkte hit att jag aldrig skulle ha nån chans att få bra på stilen, fattar inte ens att jag tog mig hit haha.

Känns iallafall grymt bra med två nollor idag, och mitt mål med hela tävligen var att ta mig till A-final så det uppnådde jag!

Från semifinalen





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin