Jag lever

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt. Dessvärre har jag inte haft någon tid över till att blogga idag som ni kanske har märkt. All min lediga tid har jag i princip suttit och knåpat på en litteraturanalys som ska vara klar till imorgon. Nu är den iallafall näst intill klar så jag ska egentligen bara läsa igenom den imorgon, för nu är jag så trött så att ögonen snart går i kors. 
 
Förutom att pluggat har jag även varit till stallet en sväng samt varit på hippo och kollat på storhäst tävlingarna. Jag velade länge om jag skulle rida Wasa idag eller inte, men jag bestämde mig till slut för att rida honom ändå. Så vi var ute och brummade lite i skogen en stund på eftermiddagen och det gick bara bra. Det var första gången jag travade en längre sträcka på honom men han brydde sig knappt och han var faktiskt ganska lätt reglerad trots att han är ett kallblod. Duktig Wasa! 
 
Peppe däremot fick vila, istället borstade jag honom bara. Imorgon ska vi på en liten turné till övik, kan bli spännande! 
 
 
Bild från idag, typical travar-style med grimman under tränset haha. Måste även säga att det är ganska fint med snö ute även om jag hatar den. Blev lite kär i bilden iallafall, tycker den var fin på något sätt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin