Kryckan igår

Igår red jag dressyr i ridhuset, eller hopphästdressyr haha med hoppsadel och pelham. Han var så himla fiiiiin jag orkar inte! Var noga med att han skulle ha tryck i steget utan att det gick fort. Gjorde lite travökningar utan att släppa handen. Slutar aldrig att förvnas över vilket steg han har. I galoppen lät jag honom förat rulla på, sen gjorde jag ökningar på långsidorna och kortsidorna och i varje hörn samlade jag ihop honom och hjorde en 10 meters volt. Han lyssnade så bra, jag behövde bara sitta tillbaka så bromsade han! Jobbade lite med byten också, han satte dom klockrent under första halvan av passet. Sen blev han trött och orken räckte inte till, ändå satte han dom flera gånger. När jag fick han kunde han inte ens hålla galoppen genom hörnen haha. Travade iallafall av honom och han frustade och var hur svspänd som helst, hur nöjd som helst:)
 
Idag går jag i skolan till 15.40. Sen ska jag hem och plugga och när mamma kommer hem åker vi till stallet, Kryckan ska skrittas ut, badas, utrustningen ska packas och smörjas för vi orkar inte göra nått alls imorgon. Vi måste lämna stallet vid 05.45 hahah. Lamporna funkade inte på transporten igår, men det har pappa fixat nu!
 
Sneak peak på nya stallet också
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin