Lördag

Kom hem från stallet för några timmar sedan och nu har jag precis ätit middag. Resten av kvällen har jag tänkt plugga, får dock se hur det går med det då jag inte riktigt är inne i något plugg-mode än. Men jag ska försöka så gott jag kan iallafall! 
 
Idag har jag i princip inte gjort något förutom att vara i stallet, var där i 5 timmar så med andra ord har jag inte hunnit göra så mycket annat. Wasa fick gå intervaller i backen idag, jag red bakom pappa när han körde en häst och det gick bra. Dock så måste han verkligen få bättre ork för just nu är den inte alls bra. Peppe fick gå i skrittmaskinen i ca 30 minuter idag, det är dock så himla tråkigt att han inte går att rida hemma för då hade jag kunnat skrittrida honom. Men han inser inte att det är mycket tråkigare att gå runt runt i skrittmaskinen istället för att skritta i skogen. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin