Lördag

Igår var jag ute på krogen/nattklubb med två från min gamla klass och två av deras vänner. Det var riktigt kul faktiskt och jag behövde verkligen komma ut. Bara släppa skolan och allt som hör till för några timmar. Kom hem lite efter två och vaknade innan åtta imorse så det blev dock inte så många timmars sömn i natt, men trots det känner jag mig inte så trött än. Men jag antar att det kommer. 
 
Idag är det endast stallet och pluggning som står på schemat. Jag har två prov nästa vecka och jag måste verkligen försöka planera tiden bättre då, så att det inte blev som den här veckan då jag inte hann plugga in allt. Iallafall. Wasa ska ridas en sväng idag och Peppe ska få gå i skrittmaskinen en stund! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin