Mörkt ute

Hej på er! Måste faktiskt börja den här dagen med att vara lite negativ, för satan vad mörkt det är ute. Det är mörkt när man vaknar och sedan är det mörkt när man kommer  hem från skolan. Nu börjar tiden då det är mörkt redan kl 15, åhh vad drygt. Jag som hatar mörkret också. 
 
Idag är det en helt vanlig dag i skolan, har ett par dryga och mindre dryga lektioner innan jag slutar vid 15.30. Åker direkt till stallet efter skolan som vanligt, tar bara hand om Peppe och sedan åker jag hem igen för jag måste plugga. Har prov på torsdag om nationalekonomiska teorier, förstår dock inte riktigt varför vi ska kunna om det, om jag hade velat lära mig om sånt hade jag valt ekonomi, inte sam.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin