Onsdag

Anledningen till att jag bara hinner blogga på morgonen nu är att jag har så otroligt mycket i skolan och egentligen alldeles för lite tid. Från att jag kom hem från stallet igårkväll fram till att jag gick och la mig skrev jag på min historia uppsats och den är väl iprincip klar nu. Ska endast skriva om någon del och kolla igenom efter stavfel osv. 
 
Idag har jag bara tre lektioner i skolan och slutar strax efter 12, man måste ju bara älska halva studiedagar!! Efter skolan ska jag plugga en liten stund och sedan åka till stallet. Som det ser ut rider jag Wasa en sväng idag, har ju tråkit nog bara tid att rida honom på helgerna. Och beroende på hur underlaget är i skrittmaskinen kanske Peppe får gå där en stund! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin