Sista dagen på lovet

Lovet börjar lida mot sitt slut och imorgon är det dags för skolan igen. Det känns dock som jag inte har hunnit med hälften av vad jag hade tänkt, bland annat så har rummet inte blivit städat och pluggat har jag inte heller "hunnit" med. Dock har jag en redovisning fösta lektionen imorgon så ikväll måste jag plugga, vare sig jag vill eller inte. 
 
Idag ska jag försöka ta vara på dagen på bästa sätt, prio 1 är att göra klar redovisningen till imorgon och sedan bara ta det lugnt och vila upp mig inför resten av terminen. Jag ska även till stallet en sväng och ta hand om Peppe, det blir dock ingen skrittmaskin för honom idag då det har regnat hela natten och underlaget blir så dåligt. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin